Hoe maak je een afspraak? 

Kies onze locatie, dienst, datum en tijdstip. Vul jouw persoonlijke gegevens in. Hierna kun je de gekozen behandeling aanbetalen om jouw plek te reserveren. Na ontvangst van jouw aanbetaling ontvang je een bevestigingsmail. 

Let op! Ben je behandeld door een andere salon en wil je nu bij ons terecht? Dan ontvangen wij graag eerst foto’s van je wenkbrauwen in daglicht. In sommige gevallen is het mogelijk om het door ons te laten coveren, dit doen wij door middel van een nieuwe, volledige behandeling (inclusief nabehandeling). Echter is het soms noodzakelijk om eerst de oude PMU weg te laten laseren. Twijfel je wat de beste optie voor jou is? Stuur een e-mail (inclusief foto’s) naar info@acazia.nl ter beoordeling. 

Let op! De aanbetaling is definitief en kan in geen enkel geval worden gerestitueerd. Het verplaatsen van een afspraak is kosteloos mogelijk (tot 24 uur van te voren). Stuur daarvoor een e-mail naar info@acazia.nl. Zeg je de afspraak binnen 24 uur voor aanvang af? Dan wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht.