Definitief

Ontharen

Met de GentleMax Pro Plus®

Krachtigste laserapparaat wereldwijd 

De GentleMax Pro Plus is het krachtigste laserapparaat wereldwijd. 

FDA-Goedgekeurd 

De Food and Drug Administration is een agentschap van de federale overheid in de Verenigde Staten, dat onder andere de kwaliteit en veiligheid van voedsel en aanverwante zaken bewaakt. 

Geschikt voor alle huidtypes

De GentleMax Pro Plus is een Alexandrite laser en nd:YAG-laser in één. Dit zorgt ervoor dat wij all huidtypes kunnen behandelen. 

Koelsysteem 

Met het speciale koelsysteem van de GentleMax Pro Plus zorgen wij ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. 

Wil jij haarvrij de zomer in?

Begin dan nu met definitief ontharen bij Acazia Clinics. Wij werken met de allernieuwste uitvoering van Candela Medical: De GentleMax Pro Plus. Dit apparaat behoort tot de meest krachtigste laser ter wereld. Zo kom jij van al jouw ongewenste haartjes af! Wij kunnen met dit laserapparaat alle huidtypes behandelen. 


Met het speciale koelsysteem van de GentleMax Pro Plus zorgen wij ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. Doormiddel van de innovatieve technologieën  én ervaren huidspecialisten zorgen wij voor een veilige en effectieve behandeling in onze kliniek.


De prijzen van de laser ontharing behandeling verschillen. Wij bieden losse behandelingen en combinatie pakketten aan. Meer informatie over de exacte prijzen kun je hier vinden. 

 • Definitief 

  Ontharen

 • Vrijwel 

  Pijnloos

 • Effectieve

  Behandeling 

 • Combinatie

  Pakketten 

Frequently asked questions

Heb jij vragen? Wij zijn hier om jou te helpen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt, kan een behandeling ongeveer 15 tot 90 minuten duren. Enkel een bovenlip behandelen kost veel minder tijd dan bijvoorbeeld een van onze combinatie pakketen die wij aanbieden.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is licht gevoelig, maar zeker niet pijnlijk. Het gevoel is vergelijkbaar met een heel licht prikje alsof er een elastiekje tegen jouw huid wordt geschoten. 

Mag ik harsen?

Nee! Absoluut niet. Harsen en epileren mogen niet meer als je eenmaal aan laserontharing bent begonnen. De enige methode die tijdens de behandelingen mag worden uitgevoerd is scheren, zodat de haarwortels niet uitgetrokken worden. 
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
De resultaten van laserontharing verschillen van persoon tot persoon en van gebied tot gebied. Om echt effectief te zijn, zijn er 6 tot 8 sessies nodig voor een enkel gebied.

Is de behandeling veilig?

Ja, laserontharing is volkomen veilig. De GentleMax Pro Plus is FDA-goedgekeurd.

Is de behandeling geschikt voor alle huidtypes?

De GentleMax Pro Plus is een Alexandrite laser en nd:YAG-laser in één. Dit betekent dat deze laser geschikt is voor alle huidtypes. 
Vanaf welke leeftijd mag er behandelt worden?
Als we elke leeftijd bedoelen, dan bedoelen we ook echt elke - zelfs pasgeborenen. Vanwege de geavanceerde technologie van onze dubbele golflengten en DCD is onze machine veilig, beproefd en getest op alle leeftijden, incl. pasgeborenen.
 
Alleen om teleurstelling te voorkomen adviseren wij vanaf 16 jaar te beginnen met laserontharing. In het lichaam ontwikkelen namelijk veel hormonen i.v.m. de puberteit. Hierdoor kan er meer en nieuw haargroei ontstaan.