PERMANENTE MAKE-UP 

Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen,lippen en/of ogen. Permanente Make-up (ook wel Semi Permanente Make-up genoemd) is een cosmetische behandeling.


Op een subtiele manier wordt er inkt gepigmenteerd binnen de eerste huidlaag. We creëren meer definitie met een natuurlijke look, waar je jarenlang plezier van hebt. Met de kennis en ervaring van onze specialisten word je voorzien van het beste advies.


Alle behandelingen worden professioneel uitgevoerd en voldoen aan de hoge eisen welke gesteld worden door de GGD en ANBOS. Meer dan duizend vrouwen gingen jou voor, waaronder de zusjes Reinders, Dorentina, Fadim Kurt, Myriam Ahmadi.

Wenkbrauwen 

Lippen 

Ogen

Frequently asked questions

Heb jij vragen? Wij zijn hier om jou te helpen.

Wat is Permanente Make-Up

Permanente Make-up (ook wel Semi Permanente Make-up genoemd) is een cosmetische behandeling. Op een subtiele manier wordt er inkt gepigmenteerd binnen de eerste huidlaag. Zo wordt jij elke dag wakker met dé perfecte wenkbrauwen, lippen en/of ogen. 

Wat is Combi Brows?

Combi brows is een permanente make-up techniek voor wenkbrauwen die bestaat uit 2 verschillende soorten techniek die je met elkaar combineert. De aanzet van de wenkbrauwen wordt gepigmenteerd met de hairstrokes techniek, de overloop wordt vanaf 1,5 cm vanaf de aanzet tot de staart gepigmenteerd met de Powder Brows techniek.

Wat is Powder Brows? 

Powder brows is één van de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up. Bij deze techniek worden er fijne pixels (mini dots) door middel van een PMU apparaat en wegwerp naald/cartridge in de eerste huidlaag gebracht.

Door meerdere lagen toe te passen bouw je de kleur op. Het effect dat je wilt bereiken met Powder brows is een mooie overloop van transparant schaduw bij de aanzet oplopend naar intensere schaduw richting de staart. 

Ook de bovenkant van de wenkbrauwen worden luchtiger en minder dekkend gepigmenteerd. De onderkant van de wenkbrauwen is daar in tegen juist intenser en donkerder.
Wat is Microblading Hairstrokes?
Microblading hairstrokes is eens een permanente make-up techniek voor wenkbrauwen. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen gepigmenteerd met de hairstrokes techniek.  

Wat is Hyperrealism Brows / Nano techniek?

Hyperrealism Brows is een permanente make-up techniek waarbij er subtiele hairstrokes wordt gepigmenteerd door middel van een permanente make-up machine. Het is een natuurlijke techniek dat wordt gerealiseerd met een nano naald. 

Wat is Blush Lips 

Blush Lips is eens een permanente make-up techniek voor lippen. Bij deze techniek worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU apparaat en wegwerp naald/cartridge in de eerste huidlaag gebracht. 

Hoelang duurt een behandeling 

Een permanente make-up behandeling duurt ongeveer 1.5 uur. Allereerst worden de wensen besproken en geven wij een passend advies aan de hand van onze expertise.

Vervolgens start de behandeling stapsgewijs. Nadat de behandeling is afgerond geven onze specialisten uitleg over de nazorg en wordt de nabehandeling ingepland.  
Doet de behandeling pijn? 
Met de permanente make-up techniek worden er fijne pixels (mini dots) door middel van een PMU apparaat en wegwerp naald/cartridge in de eerste huidlaag gebracht.

De behandeling wordt daarom vaak licht gevoelig ervaren. Echt pijn doet het dus niet.