VEt Bevriezen

Met de Clatuu Alpha®

Wil jij net wat meer vet van jouw lichaam kwijt? Dat kan met een cryolipolyse behandeling. Met behulp van de Clatuu Alpha wordt de cryolipolyse behandeling veilig en uiterst effectief uitgevoerd.


De vetcellen worden bevroren door middel van koeling van maar liefst -9 graden. Vervolgens worden die vetcellen gekristalliseerd en afgevoerd via de urineweg. Dit heeft echter een aantal weken nodig. We adviseren dan ook om extra veel water te drinken in de 12 weken na de behandeling.


Wat zijn de voordelen van vet bevriezen met

Clatuu Alpha?

Cryolipolyse is een behandeltechniek dat wordt gebruikt voor plaatselijke vermindering van vetcellen door koeling. Maar liefst 20% van het behandelde gebied wordt gekristalliseerd, afgebroken en afgevoerd door je eigen lichaam. 


De 360° koelingstechnologie zorgt ervoor dat elke vetcel even diep en gelijkmatig wordt gekoeld op -9°C. Op die manier is het mogelijk om efficiënt, van jouw laatste vetrandje af te komen. 


Veilig en effectieve behandeling 

Het is wetenschappelijk bewezen dat bevriezing van de vetcellen een veilig én effectieve manier is om van jouw vetcellen af te komen.

CE-Medical goedgekeurd

De Clatuu Alpha is CE-Medical goedgekeurd. 

Dit houdt in dat dit apparaat aan de Europese wetgeving voldoet. Dit maakt het apparaat ook medisch verantwoord.

360 ̊ technologie

De lichaamszone wordt rondom gekoeld. Dit door middel van de 360 ̊ technologie. Het hele gebied krijgt dezelfde diepe koeling. Dit zorgt ervoor dat jij al resultaat hebt na één cryolipolyse behandeling.

Zonder hersteltijd 

Na het ondergaan van deze behandeling heb jij geen hersteltijd nodig. Het gebied kan tijdelijk beurs aanvoelen maar dit trekt vanzelf weer weg.  

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te zien?

Afhankelijk van jouw wensen stelt onze huidspecialist een behandeltraject voor. Op deze manier kan jij het gewenste resultaat bereiken op een effectieve manier. Al na een paar weken na de eerste behandeling zijn veranderingen waar te nemen. Optimaal resultaat wordt bereikt na 60 tot 90 dagen.


Van de behandelde zone wordt 20% vet onderkoelt, afgebroken en afgevoerd. Gemiddeld worden er 3 tot 4 behandelingen afgenomen om een bepaalde zone volledig te verbeteren. 


Before
After

Het resultaat van Marlena na één behandeling vet bevriezen


Wanneer kon ik in aanmerking met vet bevriezen? 

Afhankelijk van jouw wensen stelt onze huidspecialist een behandeltraject voor. Op deze manier kan jij het gewenste resultaat bereiken op een effectieve manier. Uiteraard is het belangrijk om dagelijks te blijven bewegen en het liefst 2 keer per week te sporten. 


We adviseren om minimaal 2 tot 3 liter water te drinken zodat de vetcellen makkelijker en effectiever het lichaam verlaten.

Before
After

Het resultaat na één behandeling vet bevriezen van de onderkin.  


Doet vet bevriezen pijn?

De behandeling kan bij sommige zones wat gevoelig en trekkerig zijn. Door het vacuüm trekken van een bepaalde zone, kunnen de eerste 10 minuten onwennig zijn. Na 10 minuten is de zone ‘bevroren’ en wordt deze gevoelloos.


Onze huidspecialist is tijdens de beginfase altijd bij je. Het is normaal om achteraf een gevoelige, beurse huid te hebben. Dit neemt in de meeste gevallen na enkele uren af. 


Hoe veilig is vet bevriezen met de 

Clatuu Alpha?

Het is wetenschappelijk bewezen dat de cryolipolyse behandeltechniek effectief en veilig is. De Clatuu Alpha is medisch verantwoord en CE-Medical goedgekeurd.  


Vrijblijvende consult inplannen

Maak een afspraak voor een vrijblijvende consult met één van onze huidspecialisten. In dit gesprek word je geïnformeerd over de behandeling en stel je samen een behandelplan op.


Frequently asked questions

Heb jij vragen? Wij zijn hier om jou te helpen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt, duurt een behandeling ongeveer een uur. 

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Bij aanvang van de behandeling kan een tintelend gevoel worden ervaren door de kou. Dit gevoel verdwijnt naarmate de koeling intenser wordt. Na de behandeling kan jouw huid lichtelijk beurs aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt vanzelf weer bij.  

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 

Al na een paar weken zijn veranderingen waar te nemen. Optimaal resultaat wordt bereikt na twee tot drie maanden. Wij raden aan om 3 behandelingen uit te voeren. 
Zijn er bijwerkingen? 
Na de behandeling kan het behandelde gebied wat beurs aanvoelen. Ook kan er een blauwe plek of roodheid ontstaan. Dit kan even aanhouden maar trekt vanzelf weg. 

Kom ik in aanmerking voor een behandeling? 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende consult met één van onze huidspecialisten. In dit gesprek word je geïnformeerd over de behandeling.

Afhankelijk van jouw wensen stelt onze huidspecialist een behandeltraject voor. Op deze manier kan jij het gewenste resultaat bereiken op een effectieve manier. 

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Met de Clatuu Alpha kunnen wij 2 zones tegelijkertijd behandelen. 1 zone betekent één lichamelijk gebied. De gebieden die wij kunnen behandelen zijn: de bovenbuik, onderbuik, onderkin, lovehandles, oksels, armen, BH lijn, flanken, billen, dijen en knieën.

Heb jij specifieke vragen over een gebied? Neem dan contact op via onze contact pagina. Wij helpen jou graag verder met alle vragen. 

Is vet bevriezen veilig? 

Jazeker! De behandeling is volkomen veilig.  
Het is wetenschappelijk bewezen dat de cryolipolyse behandeltechniek effectief en veilig is. 
De Clatuu Alpha is medisch verantwoord en CE-Medical goedgekeurd.  
Waarom vet bevriezen met de Clatuu Alpha? 
Het is wetenschappelijk bewezen dat bevriezing van de vetcellen een veilige én effectieve manier is om van jouw vetcellen af te komen. Dit gebeurt al met een temperatuur van -4°C.  

De Clatuu Alpha bereikt een temperatuur van maar liefst -9°C. Het apparaat houdt deze temperatuur de gehele behandeling aan. De lichaamszone wordt rondom gekoeld.
 
Dit door middel van de 360 ̊ technologie. Het hele gebied krijgt dezelfde diepe koeling. Dit zorgt ervoor dat jij al resultaat hebt na één cryolipolyse behandeling.