bindweefselmassage
en cuppingVoorafgaand van de eerste behandelingen altijd een gratis intake.

Facial treatment:

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen, verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren. De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.


Decolleté treatment:

Mildheid is het sleutelwoord in deze zone, hier is de huid van nature al dunner en door frequente blootstelling aan Uv-straling vaak onrustig. De combinatie van cupping en manuele bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding zodat de werking van het rijke masker op basis van vitamine-C nog effectiever is. Tenslotte wordt je decolleté verzorgd met een speciaal serum en een dag- of nachtverzorging. Na 1 behandeling is er al een duidelijk verschil te zien aan de conditie van de huid. Na een kuur van vijf behandelingen worden ook de morning-sleep-lines minder zichtbaar. Uiteraard helpen we je om je decolleté ook thuis zo goed mogelijk te verzorgen.


Billen & Benen:

Cellulite, huidverslapping, onregelmatige huidtextuur. Fysieke kenmerken die niet alleen door voeding en beweging uit te bannen zijn. Manuele bindweefselmassage verbetert de doorbloeding zodat vetcellen worden afgebroken en afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. De huidstructuur is gladder en strakker na een kuur van circa vijf behandelingen. Er worden tijdens deze behandeling verschillende massage technieken gebruik gemaakt, namelijk: verschillende bindweefselmassages gecombineerd met dry-cupping en Madero Wood Therapie (massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van houten elementen). De eerste afspraak is altijd inclusief gratis intake.

De behandeling helpt je ook om na een zwangerschap weer “in shape” te komen of kan ter ondersteuning van een personal fit plan worden ingezet. Ook wordt deze behandeling geadviseerd als voorbereiding op liposuctie of liposculptuur of na een cryolipolyse (vetbevriezing) behandeling.


Belly treatment

De Belly Treatment is een behandeling ter verbetering van een verslapte buik en het verminderen van plaatselijk buikvet. Verder zal deze behandeling striae beduidend verminderen en is ook zeer geschikt voor vrouwen met de zogenoemde Baby-Belly na de bevalling. De behandeling is verder natuurlijk ook aan te raden voor iedereen die gewoon een strakkere buik wil.

De Belly Treatment kuur bestaat uit totaal 6 behandelingen waarbij de techniek dry cupping in combinatie met bindweefselmassage wordt toegepast en is inclusief stimulerende en activerende producten.

Indien je deze behandeling wilt doen na een zwangerschap, kun je vanaf zes weken na een bevalling bij ons terecht.

De Billen & Benen en Belly Treatment behandelingen zijn in combinatie met een ijsmassage. Waarom? Een ijsmassage stimuleert nog extra de bloedcirculatie, versnelt het stofwisselingsproces en stimuleert de vetverbranding. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt en het onderhuidse weefsel wordt geactiveerd. Als gevolg hiervan worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd en de huidstructuur verbeterd. Manuele bindweefselmassage in combinatie met dry- cupping en ijsmassage is de meest effectieve behandeling tegen cellulite.