MEsotherapie 

Wat is Mesotherapie? 

Mesotherapie is een behandeling waarbij een serum van hyaluronzuur, vitamines, mineralen, enzymen, aminozuren, cafeïne en antioxidanten in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Hierdoor vermindert of voorkomt het haaruitval en krijgen uw haarzakjes een boost van binnenuit. 


Mesotherapie stimuleert de doorbloeding in de huid waardoor de aanvoer van voedingsstoffen wordt gestimuleerd. Zo krijgt uw haar direct de voeding die het nodig heeft. 

Hoe werkt een Mesotherapie behandeling? 

Met de MesoGun worden uiterst kleine prikjes vlak onder de hoofdhuid geïnjecteerd. De haarwortels worden zo voorzien van een hooggeconcentreerd mengsel van o.a. mineralen, vitaminen en aminozuren.De behandeling is vrijwel pijnloos, volkomen hygiënisch, en na de behandeling kun jij meteen verder met jouw bezigheden.


Na de behandeling mag je een halve dag niet sporten, de sauna bezoeken of de haren wassen. Haarverf mag aangebracht worden na 48 uur. De behandeling vindt elke 2 weken plaats, gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig. Dit is afhankelijk van jouw huid-en haartype en leeftijd. Na het einde van de benodigde sessies is er raadzaam om de haarzakjes te onderhouden. Dit kan bijvoorbeeld elke 8 weken. 


Before
After