ACademy 

BECOME A PMU ARTIST

Heb jij affiniteit met beauty? Wil jij opgeleid worden tot een PMU specialist of uitbreiden binnen het vak? Volg één van onze basisopleidingen of masterclasses en geef jouw carrière een BOOST!


Onze opleidingen zijn gericht op zowel starters als ervaren PMU specialisten. Ook met nul ervaring binnen het vak, word jij klaargestoomd om binnenkort vol aan de bak te kunnen en mensen te voorzien van jouw unieke handwerk.

Basisopleidingen

Tijdens de basisopleiding leer je alles over permanente make-up, je maakt kennis met het vak, met de termen, eisen en verwachtingen binnen het vak. Omdat onze basisopleidingen grotendeels bestaan uit praktijk, krijg je de juiste techniek goed onder controle. De opleidingen worden in kleine groepjes gegeven zodat er altijd veel 1 op 1 aandacht is. Er wordt per cursist veel aandacht besteed aan vragen, verbeterpunten en techniek. Naast het oefenen op zowel latex als op elkaar, wordt er ook een deel van de tijd besteed aan -hoe start je jouw carrière als PMU specialist?- We zorgen ervoor dat je na het behalen van het praktijkexamen alle kundigheid beheerst om direct te kunnen starten.

Masterclasses

Ben je al ervaren binnen het vak maar toe aan het leren van een nieuwe techniek? Wil je meer verdieping of jezelf verbeteren en perfectioneren? Dan adviseren wij om een 1-daagse masterclass te volgen. Hierdoor blijf je up-to-date van alle trends en kun je misschien wel uitbreiden binnen jouw eigen salon. 

Acazia Clinics Beauty Academy

Onze academy is gevestigd in Den Bosch. De lesdagen vinden plaats tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Afhankelijk van de 1 of 3-daagse opleiding, ontvang je vooraf al een theorieboek. Mocht je een starterskit inclusief apparatuur bij ons afnemen dan zorgen wij dat dit klaar staat, bij aankomst in onze academy.

Starterskit

Het is mogelijk om een starterskit én PMU apparatuur bij ons af te nemen. Wij zullen jou helemaal voorzien van alle benodigdheden die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Naast de PMU machine, zal er in de starterskit ook voldoende tools en accessoires zitten voor de eerste x aantal behandelingen. 

Investering

Onze opleidingen en masterclasses zijn een investering voor het leven. Na het behalen van jouw certificaat ben je verzekerd van werk als PMU specialist, mits jij bereid bent om 100% gas te geven! Je hebt bij ons de mogelijkheid om het lesgeld in termijnen 
A Brand You Can Trust

3-daagse basisopleiding Combi brows

Combi brows is een permanente make-up techniek voor wenkbrauwen die bestaat uit 2 verschillende soorten techniek die je met elkaar combineert. De aanzet van de wenkbrauwen wordt gepigmenteerd met de hairstrokes techniek, de overloop wordt vanaf 1,5 cm vanaf de aanzet tot de staart gepigmenteerd met de Powder Brows techniek.

Deze opleiding duurt 3 dagen en is geschikt voor starters binnen het vak.Gedurende de opleiding zal je zowel theorie als praktijklessen krijgen. Je kijkt live mee tijdens een demo behandeling en sluit af met een examen, waarbij je zelf 2 modellen zal voorzien van prachtige combi brows.


We zorgen ervoor dat je niet alleen de juiste techniek beheerst maar dat je ook beschikt over alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan als PMU specialist. Na deze drie intensieve maar leerzame dagen, kan je aan direct de slag. Uiteraard staat ons team ook na de opleiding voor je klaar en helpen we je bij vragen of knelpunten.

250+

Cursisten zijn door
Acazia Clinics opgeleid
tot PMU specialist

100%

Garantie tot slagen

12 maanden

Gratis toegang tot onze private member group 

A Brand You Can Trust

3-daagse basisopleiding Powder brows

Powder brows is één van de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up. Bij deze techniek worden er fijne pixels (mini dots) door middel van een PMU apparaat en wegwerp naald/cartridge in de eerste huidlaag gebracht.

Door meerdere lagen toe te passen bouw je de kleur op. Het effect dat je wilt bereiken met Powder brows is een mooie overloop van transparant schaduw bij de aanzet oplopend naar intensere schaduw richting de staart. Ook de bovenkant van de wenkbrauwen worden luchtiger en minder dekkend gepigmenteerd. De onderkant van de wenkbrauwen is daar in tegen juist intenser en donkerder.

Deze opleiding duurt 3 dagen en is geschikt voor starters binnen het vak. Gedurende de opleiding zal je zowel theorie als praktijklessen krijgen. Je kijkt live mee tijdens een demo behandeling en sluit af met een examen, waarbij je zelf 2 modellen zal voorzien van prachtige combi brows.


We zorgen ervoor dat je niet alleen de juiste techniek beheerst maar dat je ook beschikt over alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan als PMU specialist. Na deze drie intensieve maar leerzame dagen, kan je aan direct de slag. Uiteraard staat ons team ook na de opleiding voor je klaar en helpen we je bij vragen of knelpunten.

250+

Cursisten zijn door
Acazia Clinics opgeleid
tot PMU specialist

100%

Garantie tot slagen

12 maanden

Gratis toegang tot onze private member group 

Acazia Clinics PMU Starterskit

MAST P10 set twv. €284,35 incl:
T1 Accu batterij 
Mast PRO naaldmodules

NUVA pigmenten 4 stuks twv. €96,-

Cuphouder

Cupjes

Wattenschijfjes

Wattenstaafjes

Oefenlatex (2 stuks)

Doos handschoenen

Groene zeep

Spoelfles

Aftekenpotlood

Flat brush

Concealer 

'Meetinstrument'

'Browmapping string'

Werkboeken

Inclusief Brow Mapping online video twv. €149,-


Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen,lippen en/of ogen. Permanente Make-up (ook wel Semi Permanente Make-up genoemd) is een cosmetische behandeling.


Op een subtiele manier wordt er inkt gepigmenteerd binnen de eerste huidlaag. We creëren meer definitie met een natuurlijke look, waar je jarenlang plezier van hebt. Met de kennis en ervaring van onze specialisten word je voorzien van het beste advies.


Alle behandelingen worden professioneel uitgevoerd en voldoen aan de hoge eisen welke gesteld worden door de GGD en ANBOS. Meer dan duizend vrouwen gingen jou voor, waaronder de zusjes Reinders, Dorentina, Fadim Kurt, Myriam Ahmadi.

€649,- incl. BTW